Gospelkuoron harjoitukset klo 17

Gospelkuoron harjoitukset klo 17.00.

Gospelkuoro laulaa hengellistä rytmimusiikkia. Harjoitukset toimitushuoneessa klo 17. Lämminhenkisessä ryhmässä on tällä hetkellä toistakymmentä eri-ikäistä naista, laulamme kaksiäänisesti, mutta myös miehet ovat erittäin tervetulleita joukkoon. Harjoittelemme n. 3 krt/kk. Tule rohkeasti harjoituksiin tai ota yhteyttä Sirkkuun p. 040-1923513.

Kauhajoen koulusurmista 10 vuotta. Kosketus-ilta Kauhajoen kirkossa

Kauhajoen koulusurmista 10v. KOSKETUS- ilta Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko, Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura, vs. kirkkoherra Antti Ala-Opas.
Ilta Lauran kanssa-talk show teemalla Kosketus, keskustelemassa Pasi Kotilainen, Reija Lepola, Karita Tupeli, musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Lopuksi käynti muistokivellä, jossa rovasti Ala-Opas pitää rukoushetken. Muistokivelle voi viedä kynttilän - ota kynttilä mukaan.
Vapaa pääsy.