Saneeratun Nummijärven kirkon käyttöönottomessu klo 10

Nummijärven kirkko

Saneeratun Nummijärven kirkon käyttöönottomessu Nummijärven kirkossa klo 10, saarna Jouko Ala-Prinkkilä, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Jouni Niemi, Tuomas Ala-Opas. Kolehti kirkosta vieraantuneiden ihmisten tavoittamiseen. Maksuton bussikuljetus Kauhajoen kirkon pihasta klo 9.15 Nummijärven kirkkoon, sieltä Majaniemeen ja takaisin Kauhajoen kirkon pihaan.

Nuorisotalo Setälä

Varustamo klo 19

Varustamo Setälässä klo 19. Musiikkia, raamattua ja rukousta

Iltamessu klo 18

Iltamessu Kauhajoen kirkossa klo 18.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Markku Sarento, Suupohjan kuulo ryn kirkkopyhä ja kahvit kirkon eteisessä. Kolehti Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon.