Saneeratun Nummijärven kirkon käyttöönottomessu klo 10

Nummijärven kirkko

Saneeratun Nummijärven kirkon käyttöönottomessu Nummijärven kirkossa klo 10, saarna Jouko Ala-Prinkkilä, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Jouni Niemi, Tuomas Ala-Opas. Kolehti kirkosta vieraantuneiden ihmisten tavoittamiseen. Maksuton bussikuljetus Kauhajoen kirkon pihasta klo 9.15 Nummijärven kirkkoon, sieltä Majaniemeen ja takaisin Kauhajoen kirkon pihaan.

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 18,Benjamin Kasari, Joonas Vatjus.
Kolehti Kronstantin kristillisen alkoholistiparantolan toiminnan tukemiseen, Inkerin evankelisluterilainen

Messu

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Joonas Vatjus, Kolehti Haapakankaan seurakunnan toiminnan hyväksi