Saneeratun Nummijärven kirkon käyttöönottomessu klo 10

Nummijärven kirkko

Saneeratun Nummijärven kirkon käyttöönottomessu Nummijärven kirkossa klo 10, saarna Jouko Ala-Prinkkilä, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Jouni Niemi, Tuomas Ala-Opas. Kolehti kirkosta vieraantuneiden ihmisten tavoittamiseen. Maksuton bussikuljetus Kauhajoen kirkon pihasta klo 9.15 Nummijärven kirkkoon, sieltä Majaniemeen ja takaisin Kauhajoen kirkon pihaan.

Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Tuomas Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, Manna duo. Kolehti Japanin evankelis-luterilaisen kirkon Tokion uusiin toimitiloihin Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistys ry:n kautta.

Nuorisotalo Setälä

Varustamo klo 19

Varustamo Setälässä klo 19. Musiikkia, raamattua ja rukousta

Iltamessu klo 18

Iltamessu Kauhajoen kirkossa klo 18.