Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Jouni Niemi, Terhi Niemelä, lauluryhmä Valakia, Anna-Kaisa Heikkilä, Heli Laitakari, diakonityön johtokunnan kirkkopyhä.
Kolehti seurakuntalaisuuden ja seurakuntien vapaaehtoistoiminnan vahvistamiseen Lapuan hiippakunnan seurakunnissa.

Kauhajärven kirkko

Perhemessu

Kerhojen kevätkauden päätöskirkko, jonka jälkeen kirkkokahvit Katikan kanjonin laavulla. Ulkoilupoluilta voi löytää myös aikuisille suunnatun hengellisen hiljentymispolun, joka edellyttää QR-koodin lukijaa.

Majaniemen leirikeskus

Rov. mielenterveyskuntoutujien leiripäivä