Perheleirillä irti arjesta

9.5.2019 10.22

perheleiri Majaniemessä

Majaniemessä unohtuu tiski- ja pyykkivuoret

Majaniemen leirikeskuksessa vietettiin  yön yli kestävää perheleiriä huhtikuun lopussa.

Leirillä mm. syötiin hyvää ruokaa,  pelattiin lakubingoa, saunottiin, vietettiin hartausketkeä tunnelmallisessa riihikirkossa, etsittiin qr-kooditehtäviä ja  rakennettiin porukalla "unelmien kesämökit"

Leirillä jää aikaa keskittyä perheeseen, kun kotiaskareet eivät ole lähettyvillä. Arkisin ja usein myös viikonloppuisin kotona kiireessä voi olla vaikea olla lapselle kunnolla läsnä. Majaniemessä saa istua valmiiseen ruokapöytään ja unohtaa tiskit ja pyykit! Rento yhdessäolo lataa akkuja, lisää läheisyyttä ja antaa energiaa arkeen.

Kaikki ohjelma seurakunnan perheleirillä on vapaaehtoista. Jos haluaa mieluummin vaikka lenkille tai päiväunille kuin bingoon tai saunaan, niin kukaan ei pahastu.

Perheleiristä kaavaillaan tulevaisuudessa kahden yön mittaista, ja ajankohta mahdollisesti siirretään keväästä syksyyn.

Olette erittäin tervetulleita seurakunnan seuraavalle perheleirille!
Tietoja seuraavan leirin ajankohdasta myöhemmin.

Iloiset lakubingoemännät Eija Cederlöf (vas.) ja Merja Alapiha

Lastenohjaajat esittivät Kissa ja hiiri -näytelmän

"Unelmien kesämökki# -kilpailussa rakennettiin kilpaa upeinta mökkiä

Vapaa-ajalla ei tarvinnut huolehtia kotoisista askareista, vaan ajan pystyi käyttää rennosti lasten kanssa :)

Tunnelmallisessa riihikirkossa vietettiin sekä iltahartautta että päätösmessua.

Sää suosi perheleiriläisiä

Isoset ja lastenohjaajat järjestivät lapsille monenlaista puuhaa, että vanhemmat saivat aikaa keskustella tärkeistä perheeseen liittyvistä asioista. Hemmotteluna aikuiset saivat tehdä myös sokerikuorinnan käsille.

Kalaa nousi Nummijärvestä. Kuvassa Ruben Hannusaari ja elämänsä ensimmäinen kalansaalis.